+36 30 338 8964 Időpontkérés
Csapatunk
Szenvedély és innováció
Hisszük, hogy ha ezek az értékek jelen vannak a mindennapjainkban, akkor olyat alkotunk, amire mi magunk büszkék lehetünk, a pácienseink pedig boldogabbak. Egy olyan fogászati rendelőt hoztunk létre, ahol célunk, hogy a félelmeket és tévhiteket ledöntsük és egy sokkal pozitívabb, tudatosabb és időtállóbb szemléletet alakítsunk ki. Szenvedély - munkánkat maximális odaadással végezzük, hogy pácienseink a lehető legmagasabb szintű ellátásban részesüljenek. Innováció - nyugodt légkört teremtünk, innovatív eszközökkel, amelyben időtálló fogászati alkotások készülnek.

Dr. Gogl Krisztina

Fogorvos

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán végeztem 2019-ben. Már hallgató
koromban szerettem minél szélesebb látókörre szert tenni a fogorvostudomány különböző
területein. Tudásomat igyekeztem bővíteni az egyetemen belüli továbbképzésekkel és
labormunkákkal, valamint az Országos Tudományos Diákköri konferenciára való felkészülésemmel is. Erre a mai napig nagy hangsúlyt fektetek, számos továbbképzés és konferencia rendszeres látogatója vagyok.

Tapasztalatim alapján a legtöbb ember még mindig fél a fogorvostól, pedig manapság olyan
érzéstelenítő szerek és technikák állnak a rendelkezésünkre, ami már nagyban megkönnyíti a dolgunkat, ezért a fájdalomtól nem kell tartani.

Célom, hogy meglévő és leendő pácienseinket ne „csak” ellássam, hanem tájékoztassam és edukáljam is, valamint mindig fogjam a kezüket. Ha tudjuk mi történik a szánkban kezelés közben nem kell tartanunk a váratlantól és az ismeretlentől, így nyugodt atmoszférát teremthetünk, ahol jó hangulatban telhet el a kezelés. Ezért kiemelten fontosnak tartom a kellő időt és nyugodt környezetet, hogy meg tudjuk beszélni és érteni egymás kívánságait és elvárásait.

Hiszem, hogy az egészségség a szájban kezdődik, akár szájüregünk állapotáról legyen szó vagy az egészséges táplálkozásról. Ha pedig megértjük az ok-okozati összefüggéseket fogaink és szokásainkkal kapcsolatban hosszú távon védhetjük meg szájüregünk, fogaink és testünk egészségét.

Rendelőnkben minden szakterületet az arra - általam - legérdemesebbnek tartott szakember látja el.
Mind emberileg, mind szakmailag kiemelkedő személyiségekről van szó.
Fogadjátok őket olyan nagy szeretettel, ahogyan én is teszem.

Dr. Kaposvári George

Szájsebész szakorvos
Kaposvári Doktor Urat hallgató koromban ismertem meg a Szájsebészet tanszéken, mint oktatómat. Számos dolgot tanulhattam meg tőle a gyakorlatban, amiért a mai napig hálás vagyok neki. Az egyetem után is mindig számíthattam rá, akár konzultációról volt szó, vagy egy akut eset S.O.S. ellátásában volt szükségem a megerősítésére és tanácsaira.

Doktor Úr kiemelkedő szaktudással és manualitással rendelkezik, kedves, odafigyelő precíz orvos. Mindig alázatos volt a munkája iránt, amit nagy szeretettel végez.

Szájsebészeti műtétek alkalmával találkozhattok majd vele.

"A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán végeztem 2015-ben, mint dentoalveoláris sebész. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar Szájsebészet Tanszék tanársegédje vagyok. Az egyetemi oktatásban részt véve körvonalazódott bennem, hogy a szájsebészet témakör képezi leginkább az érdeklődési köröm. Számomra a páciens komfortérzete és a munkám minősége a legfontosabb."

Dr. Tián Tamás

Parodontológus szakorvos
Tián Doktor Urat is az egyetemi éveim alatt ismertem meg, mint szigorú parodontológia (fogágybetegségekkel foglalkozó szakág a fogorvosláson belül) oktatómat. Tudását mindig igyekezett átadni, legyen szó elméletről vagy gyakorlatról.

Végzésem után lehetőségünk nyílt együtt dolgozni a fogágybetegségben szenvedő páciensek sebészi ellátásában. Később csatlakozhattam Budai rendelőjének nívós csapatához, ahol immáron az összes orvos kollégám tanárom volt az egyetemen.

Az évek alatt nemcsak mentorommá, hanem barátommá is vált. Nagy örömömre szolgált, mikor elvállalta, hogy a Novadent csapatát erősítse.

Implantációs beavatkozások, valamint súlyosan érintett fogágybetegek kezelése alkalmával találkozhatnak majd vele.
Dr. Tián Tamás vagyok, parodontológus szakorvos. Diplomámat 2012-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. Rezidenséveimet Szegeden töltöttem és 2015-ben megszereztem a „parodontológia szakorvosa” címet. A szegedi egyetemen jelenleg is tevékenykedek, mint oktató és klinikai orvos egyaránt.

2016-ban megnyitottam saját rendelőmet, a Budai Parodontológia és Fogorvosi Rendelő-t Budapesten. Célom az, hogy a páciensek akiket kezelek, elégedettek legyenek a kezeléseink hosszú távú sikerességével. Természetesen ehhez elengedhetetlen a tökéletes kooperáció, melyben igyekszem maximálisan alkalmazkodni. Kedvenc témaköreim és hobbijaim közé sorolnám a fogágybetegségek sebészi ellátását, az implantációt és a szájüregi plasztikai sebészetet.

Makai Orsolya

Diplomás dentálhigiénikus
Orsit az egyetemen ismertem meg és hamar szoros barátság alakult ki köztünk. Véleményem

szerint manapság egy jó dentálhigiénikus elengedhetetlen a fogorvosi rendelők mindennapi működéséhez. Orsi vitathatatlanu kiemelkedő a szakmájában, de nem csak a szakmájában jó. Kedves, intelligens és empatikus. Aki őt megismeri, biztosan nem felejti.

Nagyon szeretünk együtt dolgozni, kiegészítjük egymás munkáját. Orsi a szájhigiénián és szájüregi szaktanácsadáson túl a fogágybetegek konzervatív (azaz nem sebészi) terápiáját is végzi nálunk.

Makai Orsolya vagyok, egyetemet végzett dentálhigiénikus. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem ETSZK karán szereztem 2019-ben.
Hiszem, hogy a betegségek túlnyomó többsége megfelelő odafigyeléssel és a kellő tudás birtokában megelőzhető, de legalábbis szinten tartható. Ezért is szakmámban elsődleges célom a páciensek egészségnevelése. Ezen belül is elengedhetetlennek tartom hangsúlyt fektetni a prevenció fontosságára, így hozzásegítve a pácienseket életminőségük javításához, valamint egészségtudatosságuk fejlesztéséhez.

Fontos számomra a környezettudatos életmód folytatása, a természetben töltött idő és embertársaink segítése, ezért is igyekszem a mindennapok során ezeknek megfelelően élni. Fő érdeklődési területem a parodontológia, ezen belül is a parodontális betegségek konzervatív terápiája, amely a fogágybetegségek kezelésének alappillére.

Póliné Vass Zsuzsanna

Asszisztens
Zsuzsival a kezdetektől együtt dolgozom és nem volt kérdés számomra, hogy kit szeretnék magam mellé asszisztensnek és társnak. Társ, mert több időt töltünk együtt egy nap, mint a szeretteinkkel. Precíz, pontos, odafigyelő mind az asszisztensi munkájában mind pedig az emberekkel való bánásmódjában. Kiegészítjük egymást, így egy odafigyelő, nyugodt atmoszférát teremtve várjuk már hozzánk ragaszkodó és új pácienseinket szeretettel.
Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni és segíteni, ezért is tetszett meg a fogászati asszisztensi hivatás. Doktornővel a kezdetektől együtt dolgozom, megtaláltuk a közös hangot, így remélem, hogy nem csak mi, hanem a hozzánk betérő pácienseink is jól érzik magukat a társaságunkban. Igyekszünk nyugodt, kellemes atmoszférát teremteni a hétköznapokban, ahol a fogászati kezeléseket nem "túlélik" a pácienseink, hanem megélik és kellemes élménnyel, elégedetten távoznak.
Várjuk Önt rendelőnkben
Lépjen kapcsolatba velünk