Háttér
Logó
Telefon+36 30 338 8964 Facebook Időpontkérés
Esztétikai kezelések
és fogpótlás
Időpontot kérek
fogkorona, esztétikus tömés, esztétikai fogászat, fogimplantátum, fogimplantáció, fogpótlás
A megnyerő mosoly ma már bárki számára lehetséges!

Esztétikai fogászat alatt valójában nem is konkrét eljárásokat és kezeléseket értünk, sokkal inkább egy szemléletmódot. Rendelőnkben minden kezelésnél kiemelt figyelmet fordítunk a funkcionalitás mellett a fogak legesztétikusabb helyreállítására is.

A cél minden esetben az, hogy páciensünk életminőségén valamilyen módon javítsunk. Ez jelentheti a fájdalom megszüntetését, a rágófunkció helyreállítását, egy kényelmetlen fogpótlás cseréjét, igazítását és természetesen azt is, ha a mosoly megjelenését szeretnénk előnyösebbé tenni.

fogkorona, esztétikus tömés, esztétikai fogászat, fogimplantátum, fogimplantáció, fogpótlás

Esztétikai fogászat

Rendelőnkben az esztétikai kezelésekhez is prémium alapanyagokat használunk, melyekkel tartós és igazán esztétikus végeredményt tudunk elérni.

Esztétikai fogászati kezeléseink: esztétikus fogtömések biomimetikus szemlélet alapján felépítve, direkt és indirekt betétes restaurációk, fémmentes fogpótlások, direkt és esztétikus héjak készítése.

 

Fogpótlások

A hiányos fogazat pótlása természetesen részben esztétikai kérdés is, ám sokkal inkább szól az egészségről, mint a szépségről. Már egyetlen fog hiánya is okozhat olyan változásokat a rágóapparátusban, melyek lerövidíthetik a megmaradt fogak élettartamát, vagy egészségtelen rágási szokások kialakulását eredményezhetik. Mindezen kockázatok pedig növekednek a hiányzó fogak számával. Éppen ezért érdemes minél hamarabb pótolni az elvesztett fogakat.

Fogimplantátum segítségével készíthetjük a lehető legtartósabb és legszebb fogpótlásokat, ráadásul nem szükséges hozzá az ép fogakat lecsiszolni. A fogimplantációs beavatkozásokat  implantáció specialista szakorvosunk végzi.

Implantátummal lehetőségünk van akár egyetlen hiányzó fogat is pótolni, több fog hiánya esetén pedig hidak vagy akár teljes fogsorok is alkalmazhatóak implantátumokhoz rögzítve.

Ha valamilyen ok miatt az implantáció nem kivitelezhető, vagy a páciens által nem preferált megoldás, lehetőség van a meglévő fogakat is pillérül felhasználni (azaz lecsiszolni a hiányt határoló fogakat) és hídpótlást készíteni rájuk. A végeredmény igen tartós és esztétikus, különösen, ha fémmentes kivitelben készül el a híd.

Rendelőnkben lehetőség van hagyományos, kivehető fogpótlás készítésére is.

Rendelőnkben minden esetben a Pácienseinkkel közösen, az ő igényeik, lehetőségeik és orvos szakmai szempontok figyelembevételével döntünk.

 

Várjuk Önt rendelőnkben
Lépjen kapcsolatba velünk!