Háttér
Logó
Telefon+36 30 338 8964 Facebook Időpontkérés
Konzultáció
Időpontot kérek
fogorvos Szekszárd, fogászat Szekszárd
Minden az alapoknál kezdődik!

Egy építkezésnél az épület stabilitása múlik a megfelelő alapozáson, és persze a matematika oktatást sem lehet az integrálszámítással kezdeni az alapműveletek elsajátítása nélkül.

A fogorvosi munka minősége természetesen sokban függ az orvos ügyességétől, a berendezések, eszközök és anyagok minőségétől, ám a pácienssel való közös munkát ugyanúgy megfelelő alapokra szükséges helyezni, mint egy ház építését. Az alapozási folyamat a fogászatban az orvos és a beteg közötti első találkozás, azaz a konzultáció folyamán történik meg.

Konzultáció

Mitől jó egy fogorvosi konzultáció?

  1. Szakmai felkészültség és alaposság
    Rendelőnkben minden problémát az adott terület specialistája lát el. Fogorvosaink a szakterületükön belül kimagasló és korszerű tudással rendelkeznek, amely kulcsfontosságú ahhoz, hogy megfelelő diagnózist állíthassunk fel és idejében felismerjünk a kialakulóban lévő problémákat.
  2. Türelem és odafigyelés
    Az első konzultációk igen nagy része beszélgetésből áll, ahol pácienseink elmondhatják mi miatt keresték fel a rendelőnket, milyen panaszokra keresnek megoldást és milyen egyedi kívánságaik vannak ezzel kapcsolatban. A fogorvoslásban ugyanis egy problémára rendszerint egynél több megoldási lehetőség közül választhatunk, melyeknek megvannak az előnyeik és hátrányaik is. Fontos, hogy páciensünk számára olyan bizalmi közeget teremtsünk, melyben megoszthatja velünk mik a számára fontos tényezők (Legyen kész minél hamarabb? Legyen pénztárcabarát? Legyen a lehető legszebb?), mik az esetleges aggályok és mindezekre megnyugtató válaszokat adhassunk.
  3. Megfelelő mennyiségű idő áll a rendelkezésre
    Fogorvosi vizsgálat, a diagnózis felállítása, a kezelési terv készítése mind-mind figyelmet és körültekintést igénylő feladatok, pácienseinket pedig megilleti, hogy mindezt a lehető legmagasabb színvonalon végezzük el. Ezért rendelőnkben a konzultációs időpontok valamivel hosszabbak a megszokottnál, hogy mindenre kellő időt fordíthassunk.
Várjuk Önt rendelőnkben
Lépjen kapcsolatba velünk!