Háttér
Logó
Telefon+36 30 338 8964 Facebook Időpontkérés
Páciens információk
Időpontot kérek
Mi történik az első konzultáción?
https://novadent.hu/wp-content/uploads/2022/07/dr-gogl-krisztina.jpg

Mi történik az első konzultáción?

Fogászatunk több szempontból is innovatív, melyek közül az egyik legfontosabb az, ahogy az első konzultációt végezzük. Hisszük, hogy ez az alkalom nagy jelentőséggel bír, ezért az első konzultáció során a konkrét probléma átbeszélésén túl olyan teljeskörű megoldást igyekszünk kínálni pácienseinknek, amely nemcsak a fogai állapotán javít, hanem hosszútávon jobb életminőséget biztosít.

Az első konzultáción az alábbiak történnek:

 • státuszfelvétel, a fogászati probléma átbeszélése
 • személyre szabott állapotfelmérés
 • röntgenfelvételek elkészítése helyben és azok kiértékelése
 • kezelési terv és árajánlat prezentálása

Hiszünk a minőségi munkában, ami időt, energiát és figyelmet igényel, mert azzal tudunk időtálló fogászati megoldásokat nyújtani pácienseink számára.  Nálunk ez mindenkinek jár!

https://novadent.hu/wp-content/uploads/2022/05/fizetesi-mod.jpg

Fizetési módok

Rendelőnkben kényelmesen fizethet bankkártyával, készpénzzel, vagy egészségpénztári kártyával. A legtöbb szolgáltatóval szerződéses viszonyban állunk.

Nagyobb kezelésekkor minden esetben lehetőséget biztosítunk részletfizetésre is, mert hisszük, hogy a minőségi kezelés és a minőségi alapanyagok mindenkinek járnak és szeretnénk, hogy az ár ne legyen akadályozó tényező.

Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk, melynek mértékéről és feltételeiről a kezelés megkezdése előtt részletesen tájékoztatjuk.

Aktuális árainkat itt tekintheti meg.

Gyakran ismételt kérdések
Hol tudok parkolni?
Hogyan gondoskodik a rendelő a higiéniai előírásokról és a páciensek biztonságáról?
Mi történik, ha kések, vagy nem tudok elmenni az időpontomra?
Milyen technikai felszereltséggel bír a rendelő?
Miért fontos a rendszeres kontroll vizsgálat?
Mit kell tudnom a szájsebész beavatkozások utáni teendőkről?
 • A rendelő előtt ingyenes parkolás áll pácienseink rendelkezésére.

 • Azt szeretnénk, hogy pácienseink tudják a Novadentnél jó kezekben, biztonságban érezhetik magukat. Mindehhez nem csak a maximális szakmai elhivatottság járul hozzá, hanem a legmagasabb szintű higiéniai előírások betartása is.

  Érkezéskor minden páciensünket arra kérünk, hogy az előszobában előkészített cipőfóliát vegye fel, és használják az érintésmentes kézfertőtlenítőt, így biztosítani tudjuk, hogy semmiféle szennyeződés ne jusson rendelőnkbe.

  A légtér csírátlanításához germicid lámpákat telepítettünk, hogy a levegőt megtisztítsuk rendelőnk területén. A lámpa sugárzása elpusztítja a légtérben található baktériumokat, vírusokat, és gombákat.

  A magasfokú sterilitást biztosítandó Sirona DAC PROFESSIONAL Plus autokláv fertőtleníti műszereinket, ami elpusztítja a felületükön található egészségre káros mikroorganizmusokat, ezáltal mindent megteszünk, hogy a felesleges fertőzéseket elkerülhessük rendelőnkben.

  1. 20 percet meghaladó késésnél új időpontot egyeztetünk a pácienssel, hogy megalkuvás nélkül tudjuk nyújtani a tőlünk elvárt színvonalat. Rendszeres késés esetén késedelmi díjat számolunk fel.
  2. A lefoglalt időpontot 24 órával a kezelés előtt telefonon módosíthatja vagy lemondhatja, amennyiben ez sajnos nem történik meg úgy rendelkezésre állási díjat számolunk fel, mely 15 percenként 5.000 Ft. Megértésüket köszönjük.
  3. Kérjük, amennyiben lehetősége van rá mossa meg fogait a kezelések előtt közvetlenül, ha erre nem volt ideje, semmi gond, mi fogkefével és fogkrémmel várjuk Önt így ezt nálunk is megejtheti.
 • A svájci EMS Airflow Prophylaxis Master homokfúvásos technikájával kevesebb fájdalommal tudjuk a fogkőeltávolítást és a professzionális fog- és szájtisztítást elvégezni. Az érzékeny fogú pácienseknek pedig a víz hőmérsékletét is tudjuk szabályozni, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel járjon a beavatkozás. Kíméletességének és precizitásának köszönhetően nem sérül a fogzománc, mégis teljes mértékben eltávolítja még az íny alatti fogkövet is. A csúcstechnológiás készülék három különböző kezelést végez el egyszerre: eltávolítja a fogkövet, polírozza, valamint fehéríti a fogakat. Sőt, egy speciális fejnek köszönhetően az implantátumok mellett is tudunk tisztítást végezni, így hosszú távon igyekszünk megóvni implantátumait.

  Nagyítás és pontosság- ebben segít nekünk a Q-optics loupe (fogászati nagyító szemüveg) ami egyedileg az orvos szemére készül, mellyel az esztétikai fogászati kezelések valamint gyökérkezelések során precízebb munkát tudunk biztosítani pácienseink számára.

  A panoráma röntgen készülékünk (Sirona orthophos SL) a piacon az egyik legjobb képpel rendelkezik és számtalan beállítás közül válogathatunk a legjobb képek érdekében, mindezt minimális dózissal.

  Számtalan kezeléshez ma már elengedhetetlen a lézer használata, legyen szó lézer fényterápiáról, gyógyulási folyamatok felgyorsításáról vagy különböző sebészeti beavatkozásokról. Ehhez az Optikop TriCombi lézerkészüléket választottuk, amivel számtalan problémára tudunk azonnali megoldást nyújtani.

 • Az Ön egészséges és örömmel teli önfeledt mosolya közös érdekünk és szívügyünk, emiatt nem engedjük el a kezét kezeléseink után sem. A fogászati beavatkozások sikere végső soron nagyban múlik az utólagos szájápoláson és a precíz orvosi kontrollvizsgálatokon. A kontrollvizsgálatok rendszerességét mindig egyedileg az Ön igényeire szabjuk, így biztosítani tudjuk pácienseink elégedettségét. Az esetlegesen felmerülő problémákat pedig már a kezdeti stádiumban orvosolni tudjuk.

 • Pácienseink kényelme érdekében a különböző sebészeti beavatkozások után egy kis csomaggal készülünk Önnek melyben megtalálja majd a következő napokban szükséges gyógyszereket és szájhigiéniés eszközöket, szájöblítő szert, szükség esetén jégtasakot és írásos instrukciókat. Ezzel időt és energiát spórolunk az Ön számára, mivel nem szükséges külön gyógyszertárba mennie, sorban állnia, várakoznia.

Várjuk Önt rendelőnkben
Lépjen kapcsolatba velünk!